true
علي انصاري اين روزها، دوران سختي را پشت سر ميگذارد. ديگر نه مديرعامل بانك تات است و نه نامش در ليست مديران داراي تاييديه صلاحيت بانک مرکزي قرار دارد. در هفته گذشته نيز بازار مبل او طعمه حريق شد.
علی انصاري پيش از آنكه چهره شناخته شدهاي در عرصه ورزش باشد، در عرصه اقتصاد حضور داشت. اولين كارهاي اقتصادي او طبق منابع موجود، بسازوبفروشي ضلع جنوبی بازار آهن شادآباد بود كه به همراه يك شريك، مجتمع تجاری بهاران ۱و۲ را در اوايل دهه 70 ساخت. در مورد اين ساختوسازها هرچند برخي دوستانش اين اشتغالش را بهدليل آن ميدانند كه اين زمينها به او ارث رسيده بود، اما بحثهاي حاشيهيي ديگري هم مطرح بوده است. به هر ترتيب او با آغاز فعاليتهاي اقتصادي خيلي زود به سرمايهاي دست پيدا كرد كه حاضر شد با آن سرمايه به عرصه ورزش وارد شود. او پس از عضویت در هیاتمدیره باشگاه استقلال و فدراسيون دوچرخهسواري – بهواسطه اميررضا واعظ آشتياني – وجهه ورزشي نيز كسب كرد اما هرگز فعاليتهاي اقتصادي را رها نكرد.
انصاري اهل «دان» اصفهان در كنار فعاليتهاي اقتصادي مدرك تحصيلي كارشناسي ارشد معماری را هم از دانشگاهي در باكو آذربايجان اخذ كرد. او همزمان با ورود به عرصه بانكداري به اتاق بازرگاني ايران نيز راه يافت.
عضو هيات نمايندگان اتاق تهران پيش از اين در هشتم آبان ماه سال 88 اولین شعبه بانكي خود را با نام بانك تات در شهر مشهد افتتاح کرد. در مراسم افتتاح این شعبه جمعی از مدیران ارشد بانک مرکزی، وزارت صنایع و معادن، بازرگانی و امیررضا واعظیآشتیانی – قائممقام وقت سازمان تربیت بدنی – شرکت داشتند. بانک تات هشتمین بانک خصوصی کشور بود که آغاز به کار کرد. در دوره دولت نهم بانک مرکزی به جز موافقت با تبدیل موسسه مالی و اعتباری بنیاد مستضعفان به بانک سینا، هیچ مجوزی در زمینه فعالیت بانکهای خصوصی صادر نکرده بود تا آنكه در ماههای پایانی، به یکباره بانک مرکزی در دادن مجوز بانکهای خصوصی دست و دلباز شد.
اما حضور انصاري در اتاق مدير عاملي بانك تات طولي نكشيد و او كليد اتاقش را به دلايلي به جلال رسولاف داد. بانك مركزي نام او را در فهرست مديران داراي تاييديه صلاحيت قرار نداده بود. در اين ليست از بانك تات فقط نام دو عضو هيات مديره به چشم ميخورد كه جلال رسولاف و محمد علي بهزادان هستند. در روزهاي گذشته هم در خبرها آمد كه بانك تات پس از ادغام با برخي مؤسسههاي مالي ديگر در قالب و با نام جديدي فعاليت خواهد كرد. اين يعني كه بانك تات عملا منحل ميشود و در دورهي جديد نيز نام يكي از اقوام محلي مربوط به بانيانش را بر پيشاني فعاليتهايش نخواهد ديد.
انصاري هنوز اتفاقات بانك تات را فراموش نكرده بود كه اين بار اتفاق ديگري در فعاليتهاي اقتصادي او رخ داد. آتش گرفتن بازار شماره يك مبل يافتآباد اين بار سختي ديگري بر چهره قعاليتهاي اقتصادي انصاري وارد كرده است. مرد عرصه بسازوبفروشي كه بعدها وارد وادي ورزش شد، از حضور در صنعت بانكداري، صنعت مبلمان و اتاق بازرگاني، اكنون همچنان كرسي هيات نمايندگان اتاق تهران و رياست انجمن صنفي مبلمان را در اختيار دارد. هرچند به نظر ميرسد از حضور در عرصه بانكداري چندان راضي نبوده باشد.
پشت پرده آتشسوزی بازار مبل تهران چه بود؟
شفاف با طرح اين پرسش كه «پشت پرده آتشسوزی بازار مبل تهران چه بود؟» نوشت: کارشناسان سازمان اتش نشانی اتصال در سیم کشی برق بازار مبل تهران را علت اصلی اتش سوزی دیروز اعلام کرده اند اما یک مقام مسوول در سازمان اتش نشانی گفت بکارگیری نادرست عایق های صوتی، حرارتی در این مجتمع تجاری بوده که موجب شده یک اتصالی معمول برق در مجاورت عایق های صوتی، حرارتی چنین اتش سوزی گسترده ای را پدید اورد.
پیش از این نیز کارشناسان نسبت به استفاده نادرست و بکارگیری غلط این عایق ها هشدار داده و گفته بودند بسیاری از سازندگان استانداردهای لازم را در نصب این عایق ها رعایت نمی کنند و این عایق ها در مجاورت سیم کشی های برق به باروت آماده انفجار تبدیل می شوند و با کوچکترین اتصالی در سیم کشی برق، اتش سوزی های بزرگ پدیدخواهد آمد چرا که عایق ها به شدت اشتعال زا هستند.
نگاهی به حوادث اتش سوزی در شهرهای بزرگ نشان می دهد این هشدار بی جا نبوده است.
این درحالی است که استفاده از عایق های صوتی و حرارتی در ساختمان ها در تمام دنیا از استانداردهای اجباری تبعیت می کند اما در کشور ما متاسفانه نظارتی در این زمینه وجود ندارد و این عایق ها که برای رفاه بیشتر مردم طراحی و ساخته شده اند ، در ایران بدلیل عدم تعهد و بی توجهی برخی سازندگان، به بلای جان مبدل می گردند.
true
true
https://parsipress.ir/?p=923
true
true