×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true

از تعارض منافع در برگزاری نمایشگاه‌ها جلوگیری کنید، تشکری هاشمی عضو شورای شهرتهران در یادداشتی که برای تحریریه خبرنمایشگاه ارسال شده است ضمن انتقاد از سیاست‌های سازمان توسعه تجارت در برگزاری نمایشگاه‌ها از عزم جزم شورای شهر برای صیانت از حق مردم تهران و بیت المال در خصوص برگزاری نمایشگاه در شهرآفتاب گفت.

به گزارش پایگاه خبری پارسی پرس، تشکری هاشمی عضو شورای شهرتهران در این یادداشت چنین گفته است: «سازمان توسعه تجارت ایران بر اساس تصویب نامه‌ای در تیر ماه سال ۱۳۸۳ تشکیل گردید.

این سازمان به عنوان یک نهاد مدیریتی در حوزه صادرات غیر نفتی است که نقش سیاست گذاری، هماهنگی، نظارت و راهبری را در این حوزه مهم به عهده دارد.

کمک به توسعه بنگاه‌های تجاری و تنظیم مقررات مربوطه از مهم ترین وظایف این سازمان است.

توسه صادرات غیرنفتی به عنوان تاکید مداوم رهبر معظم انقلاب اسلامی و توجه به تولید و ارتقای کیفی تولیدات کشور قائدتاً بایستی سرفصل موضوعات این سازمان باشد.

به همت تولیدکنندگان کشور عزیزمان طی سال‌های اخیر رشد نسبتاً خوبی در عرصه‌های مختلف را شاهد بوده‌ایم که همه تولیدکنندگان انتظار حمایت در عرضه کالا و خدمات خود را خواستار می‌باشند.

بدون شک یکی از مهم ترین لوازم و عناصر اقدام برای مشتری یابی خارجی و عرضه مناسب کالا و خدمات نمایشگاه‌ها هستند.

متاسفانه نوعی تصدی‌گری را طی سال‌های گذشته در صنعت نمایشگاهی شاهد بوده‌ایم.

‌سازمان توسعه تجارت و شرکت سهامی نمایشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران که بایستی به عنوان سیاست‌گذاران، ناظرین و هادیان این عرصه در کل کشور نقش ایفا کنند، خود به برگزارکننده نمایشگاه بدل شده و به دلیل استقرار در مرکز نمایشگاهی مستقر در خیابان سئول عملاً در حوزه نمایشگاهی شاهد تعارض منافع جدی هستیم که از دولت انقلابی سیزدهم انتظار می رود راه گذشته را طی نکند.

در حوزه مطالبات مردمی در شهر تهران گلایه‌ها و اعتراضات مکرر مردمی از ترافیک ناشی از برگزاری نمایشگاه‌ها در سطح شهر را شاهد هستیم.

حال آنکه در اکثر کشورهای پیشرفته دنیا با جایابی مناسب تلاش شده است تا برگزاری نمایشگاه‌ها معضلات شهری را رقم نزنند.

در بسیاری از کشورهای دنیا عملاً مسئولیت انتخاب محل برگزاری و کلیه امور مرتبط با نمایشگاه‌ها با مدیریت شهری است.

بر اساس همین تفکر نیز سال‌های قبل با استانداردهای بین المللی نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب ساخته و آماده شد.

شاید برپایی نمایشگاه کتاب در سال ۱۳۹۵ که به منظور انتقال سریع نمایشگاه مربوطه با استفاده از سالن‌های چادری مهیای آن نمایشگاه شد به دلیل زمان کوتاه آماده سازی با اشکالاتی مواجه شد که گرچه در همان زمان و به فوریت رفع شد اما این امر دستآویزی شد برای تخریب این نمایشگاه توسط رقیب جدی آن.

کوتاهی فاحش مدیریت شهری گذشته نیز مانع رشد و تکمیل فازهای تکمیلی آن شد.

شایان ذکر است که همزمان با بارندگی بی سابقه اخیر که متاسفانه موجب آبگرفتگی و سیل در بسیاری از نقاط کشور از جمله امامزاده داوود شد، نمایشگاه بین‌المللی صنعت به بهترین شکل ممکن در محل نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب برگزار گردید.

شورای اسلامی شهر تهران در دوره جدید اهتمام جدی برای انتقال نمایشگاه‌ها به شهر آفتاب داشته و در این راستا از هیچ کمکی به مجموعه شهرداری تهران دریغ نخواهد کرد و به واسطه وظیفه ذاتی در دفاع از حقوق شهروندان با تکمیل فازها و ساخت سالن‌های جدید که با بخش خصوصی در حال پیگیری است به هیچ وجه اجازه برگزاری نمایشگاهی را در سئول طی سال آتی نخواهد داد.

سرمایه هنگفت که طی سال‌های گذشته از بیت‌المال در شهر آفتاب صرف و کار استانداردی که آغاز شده است بایستی به نهایت خود برسد و هم اکنون انگیزه و پیگیری لازم در مجموعه شهر آفتاب برای به ثمر نشاندن زحمات گذشته وجود دارد.

در این اثنا پیش از این نیز تذکراتی درخصوص برگزاری برخی نمایشگاه‌های پر مخاطب توسط بخش‌هایی از شهرداری تهران در محدوده‌های مختلف شهری مثل پارک گفتگو، هتل المپیک و … داده شده است که تکرار موارد مشابه حتماً با تذکرات، پیگیری و اقدامات قانونی شورای شهر مواجه خواهد بود.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false