×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true

مدیرعامل بنیاد بین‌المللی غدیر با اشاره به جرای ۱۰۰ عنوان برنامه همزمان با دهه ولایت و امامت در سطح استان‌ها و شهرستان‌های کشور گفت: برنامه‌های دهه ولایت و امامت در بیش از ۵۰ کشور برگزار می شود.

مدیرعامل بنیاد بین المللی غدیر در نشست خبری در تشریح برنامه های این دهه گفت: در دهه امامت و ولایت برنامه هایی با موضوع تبلیغ و ترویج واقعه غدیر همراه با جشن عید غدیر و همچنین برنامه هایی فرهنگ ساز برای تبیین و تعمیق حقیقت واقعه غدیر اجرا می شود.

وی ادامه داد:برنامه های دهه امامت و ولایت (عید قربان تا غدیر) از جمعه پنجم آبان مصادف با عید قربان تا یکشنبه چهاردهم آبان در ایران و برخی کشورها برگزار می شود.

ظریف منش، تقویت نهضت نرم افزاری و پژوهش درباره غدیر را از اهداف برنامه های این دهه برشمرد و گفت: تبیین و معرفی فضایل امیرالمومنین(ع)، طرح سیره حضرت علی(ع) به عنوان الگوی جامع برای زندگی فردی و زندگی سیاسی و همچنین استفاده از واقعه غدیر و حضرت علی (ع) به عنوان محور وحدت از دیگر برنامه های این بنیاد به مناسبت عید سعید غدیر خم است.

ظریف منش در ادامه به برنامه های تدارک دیده شده در کشور اشاره و اضافه کرد: بازسازی صحنه های واقعه غدیر در100شهر به همت سازمان بسیج،‌ برپایی همایش سراسری شعر غدیر، ‌رونمایی از چند کتاب و برپایی مسابقات خطبه غدیر در مراکز فرهنگی از جمله برنامه های این دهه مبارک است.

مدیرعامل بنیاد بین المللی غدیر افزود: مراسم خطبه خوانی غدیر، برگزاری جشنواره های مختلف، تجهیز کتابخانه های سازمان ها به کتاب هایی با موضوع غدیر، برگزاری مسابقات کتاب خوانی و سنت حسنه تجلیل از سادات از دیگر برنامه های این دهه به شمار می رود.

وی با بیان این که برگزاری دهه غدیر از سه سال پیش و با الهام از سخنان رهبر معظم انقلاب برگزار می شود؛ افزود: حضرت امام خمینی (ره) فرمودند که روز عید غدیر فقط برای جشن و سرور نیست بلکه برای این است که بفهماند حکومت و سیاست برای همه مردم است.

وی هدف از برگزاری برنامه های این دهه را در راستای توجه و تاکید بر ابعاد حکومتی غدیر و همچنین نیاز نهضت بیداری اسلامی به نسخه شفابخشی دانست که ملت هایی برای کسب سعادت و بهروزی خود آن را دنبال می کنند.

تقویت نهضت نرم افزاری و پژوهش درباره غدیر نیز از دیگر اهداف این بنیاد است که به گفته ظریف منش ضرورت تلاش حوزه های علمیه و دانشگاه ها برای تبیین حقیقت و پیام غدیر در دنیای کنونی مشهود است.

مدیر عامل بنیاد بین المللی غدیر گفت: حوزه ها و دانشگاه ها کتاب هایی را تالیف کنند که فلسفه سیاسی غدیر و ولایت فقیه را با زبان امروز بیان کند و در مقابل حجم بزرگ شبهه ها و مساله افکنی وهابیون، و رسانه های غربی جوانان را به منطق و استدلال مسلح کند؛ به گونه ای که بتوانند از آرمان های خود دفاع کنند.

وی مقابله با تهاجم فرهنگی، تبیین و ترویج فضایل امیرالمومنین(ع)، طرح سیره حضرت علی(ع) به عنوان الگوی جامع برای زندگی فردی و زندگی سیاسی و همچنین استفاده از غدیر و حضرت علی (ع) به عنوان محور وحدت از دیگر اهداف برنامه های این دهه عنوان کرد.

بنیاد بین المللی غدیر به عنوان یک نهاد غیر دولتی و مردمی برای به فعالیت درآوردن استعدادهایی تلاش می کند که در راستای بزرگداشت غدیر فعالیت می کنند.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false