×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true

در آستانه عرضه اولیه 10 درصد از سهام شرکت فرابورسی زرین معدن آسیا، سهامدار عمده و مدیرعامل این شرکت آخرین وضعیت مالی و عملیاتی را تشریح کردند.

 
 درپی اعلام عرضه اولیه 10درصد از سهام شرکت زرین معدن آسیا که دوشنبه جاری با واگذاری 6 میلیون سهم در بازار دوم فرابورس انجام می‌شود، بنیانگذار و سهامدار عمده این شرکت به همراه مدیرعامل در جمع خبرنگاران حوزه بازار سرمایه حاضر شدند، تا آخرین وضعیت این شرکت را تشریح کنند.
*وضعیت حال و آینده شرکت از زبان سهامدار عمده 
در ابتدای این جلسه ابراهیم جلیلی سهامدار 22 درصدی و بنیان‌گذار این شرکت با بیان اینکه حدود 5 سال از بورس جدا بودم، اظهار داشت: مهمترین بحث شرکت زرین معدن آسیا این است که از بین 4 کارخانه 300 هزار تنی تولید کنسانتره سرب و روی یکی از بهترین‌ها به حساب می‌آید.
به طوری که از زمان تأسیس شرکت در سال 84 میزان تولید، سودآوری و تعداد کارکنان آن روند صعودی داشته و به دلیل الزامات قانونی به سهامی عام تبدیل شد، تا زمینه حضور آن در بازار سرمایه فراهم شود.
وی با بیان اینکه این شرکت با سرمایه 6 میلیارد تومانی در فرابورس پذیرفته شده، خاطر نشان کرد: در حالی سهام مدیریتی شرکت برای برداشتن گام‌های بیشتر حفظ خواهد شد که این شرکت بیشترین تعداد واحدهای شمش و روی را پشتیبانی می‌کند.
به طوری که برای اولین بار در عرض یک سال 18 شرکت در قبال تحویل خاک، کنسانتره گرفتند.
این مقام مسئول برخورداری از مدیریت فنی و مالی، تبدیل شدن به یکی از هلدینگ‌های صنعت روی و سرب در فرابورس، ارتباط با شرکت‌ها و مراکز دانشگاهی دنیا و دانش‌بنیان بودن را از جمله ویژگی‌های زرین معدن آسیا دانست.
جمیلی در واکنش به این سؤال فارس که چرا سرمایه این شرکت 6 میلیارد تومان بوده و آیا برنامه‌ای برای افزایش سرمایه وجود دارد، یا خیر؟ پاسخ داد: علت اصلی کم بودن سرمایه زرین معدن آسیا ناشی از این است که شرکتی کاملا خصوصی بوده و مباحث مالیاتی در ‌آن مطرح بود.
وی با اشاره به اینکه هیچ گروه دولتی و یا شبه دولتی در ترکیب سهامداری زرین معدن وجود ندارند، افزود: امکان اعمال افزایش سرمایه قبل از ورود به فرابورس وجود داشت، اما به منظور استفاده سهامداران جدید از سود ناشی از افزایش سرمایه ترجیح دادیم، بعد از عرضه اولیه سهام، در مرحله اول 100 درصد افزایش سرمایه طی سال جاری اعمال کنیم.
وی با بیان اینکه عمده تفاوت این شرکت با رقبا این است که حدود 6 تا 12 ماه جلوتر از سایر شرکت‌ها حرکت می‌کند، خاطر نشان کرد: خرید و مشارکت در معادن سرب، روی و مس و خرید و مشارکت کارخانجات جدید از جمله برنامه‌های توسعه‌ای زرین معدن اسیا به شمار می‌رود، تا این شرکت در سال آینده نقش بیشتری در صنعت داشته باشد.
* تحلیل مدیرعامل از آینده صعنت روی و شرکت/سود 148 تومانی هر سهم 
در ادامه این جلسه شهرام کدخدایی مدیرعامل زرین معدن آسیا هم با بیان اینکه 4 تا 5 نوع ماده معدنی تولید می شود، گفت: سال مالی این شرکت  29 اسفند بوده و سود خالص آن برای سال مالی جاری 148 تومان پیش‌بینی شده که از این مبلغ 70 درصد برای تقسیم سود به مجمع پیشنهاد خواهد شد.
وی با بیان اینکه اهم برنامه‌های طرح و توسعه‌ای در بخش معدن است، گفت: به رغم ریزش معدن انگوران روند تولید این شرکت کم نشده و با استفاده از سایر معادن مواد اولیه را تأمین کرده‌ایم، امسال هم سومین سهمیه از معدن انگوران را داریم.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه شرکت زرین معدن آسیا ممنوعیت صادرات نداشته و تحریم‌ها اثری در فعالیت آن ندارد، ادامه داد: در حالی طی سال جاری 50 درصد از محصولات در داخل فروش رفته و مابقی صادر شده که با افزایش قیمت دلار، شرکت‌های تولید‌کننده روی به مانند سایر شرکت‌های صادرکننده سود مناسبی کرده‌اند.
کدخدایی در واکنش به این سؤال فارس که چه تحلیلی از صنعت روی وجود دارد و شرکت زرین معدن آسیا چه ریسک‌های خاصی دارد؟ توضیح داد: صنعت روی سودده بوده، اما مشکل اصلی آن خاک است که خوشبختانه از طریق سایر معادن نسبت به تأمین 500 هزار تن خاک برای دو سال آینده اقدام شده‌است.
وی در پایان گفت: بنابراین ریسک خاص این صنعت و شرکت ما مواد اولیه است که از طروق گوناگون قابل تأمین است.
این در حالی است که ایران یکی از پنج ذخیره بزرگ روی دنیا را دارد و صنعت روی هم همواره ارزآور است. بنابراین قرار شده دولت در این صنعت به ویژه معدن مهدی‌آباد سرمایه‌گذاری بزرگی کند.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false