true
انرژی مصرفی در بخاریهای فعلی تحت استاندارد حدود ۶ هزار کیلو کالری است که در بخاری ترموالکتریک به ۳۷۰۰ کیلو کالری رسیده است و انرژی گرمایشی ایجاد شده برای جابهجایی گرما و شعلهنما به انرژی الکتریکی تبدیل میشود.
به گزارش خبرنگار پارسی پرس, علیرضا ناصری در یک نشست خبری با اعلام خبر تولید و تجاری سازی نوع جدیدی از بخاری ها و ارائه آن در بازار، در زمستان امسال ، توسط شرکت “ایران گرما” ، گفت: وجود این نوع بخاری ها تاثیر بسزایی در بهینه سازی مصرف انرژی دارد، در حالیکه قیمت این نوع بخاری در مقایسه با انواع معمولی آنها تفاوت چندانی ندارد.
وب تصریح کرد :از ویژگی های جذاب این نوع بخاری علاوه بر توان گرمایشی بالا و ارتقای گرید برچسب انرژی همچنین می توان به ظاهر زیبا و شعله نمای آن اشاره کرد، که به خودی خود این صفحه های نمایش شعله تزیینی هزینه ای معادل یک میلیون تومان به بالا را برای مصرف کننده در پی دارد.
ناصری تاکید کرد: از طریق استفاده از انواع جدید بخاری های دارای ترموالکتریک با جایگزینی بخاریهای فرسوده، صرفهجویی معادل دو فاز پارس جنوبی اتفاق خواهد افتاد.
عضو انجمن تولید کنندگان لوازم خانگی با اشاره به انباشت کالا در شرکتهای تولیدکننده محصولات صنعتی، اظهار داشت: ارائه محصولات نوآورانه و حمایت از تولید کالاهای با فناوری جدید میتواند این رکود را تا حدی برطرف کند.
وی تأکید کرد: ایجاد خلاقیت در صنایع نیازمند حمایت دولت و وزارت صنعت است تا همانطور که در سال ۲۰۰۸ در آمریکای شمالی برای رفع رکود در صنایع، دولت آمریکا و کانادا مبالغی را برای انجام فعالیتهای تحقیقاتی به صنایع تزریق کردند، در ایران نیز برای ایجاد خلاقیت اقدام شود.
ناصری با بیان اینکه پژوهشگران ایرانی چندان مورد حمایت وزارت صنعت نیستند، گفت: دولت کانادا ۴۶۰ هزار دلار برای مدت سه سال به من به عنوان یک محقق پرداخت کرد تا توانستم تحقیقات بنیادین در زمینه فناوری ترموالکتریک انجام دهم و نتیجه این تحقیقات را به ایران آوردم و بعد از ۲٫۵ سال توانستم اولین نمونه بخاری ترموالکتریک دنیا را طراحی و به مرحله تولید برسانم.
وی با اشاره به تفاهمنامه امضا شده بین وزرای صنعت و نفت، گفت: بر اساس تفاهمنامهای که بین زنگنه و نعمتزاده به امضا رسید، قرار بود ۲۰ میلیون دستگاه بخاری با تکنولوژی و راندمان بالا جایگزین بخاریهای فرسوده فعلی شوند تا صرفهجویی انرژی صورت گیرد.
وی توضیح داد: جایگزینی این تعداد بخاری، صرفهجویی ۵۰۰ میلیون مترمکعبی در مصرف گاز را به همراه دارد و به گفته نعمتزاده، معادل تولید ۲ فاز پارس جنوبی است که البته تعداد این بخاریها از ۲۰ میلیون دستگاه به ۲ میلیون دستگاه تا سال ۹۶ تقلیل پیدا کرده است.
ناصری با اشاره به شکلگیری کمیته راهبردی ارتقاء گرید انرژی بخاریهای گازسوز در وزارت صنعت با حضور چهار شرکت پیشرو در تولید بخاری، کارشناسان سازمان استاندارد، وزارت صنعت و سازمان بهینهسازی مصرف انرژی، گفت: در این کمیته، طرح ممنوعیت تولید بخاری با گرید انرژی پایینتر از D از ابتدای سال ۹۴ تدوین شد که البته به دلیل برخی موانع موجود در تولید، این مدت دوباره تمدید شده است.
وی تصریح کرد: در راستای بهینهسازی مصرف سوخت بخاریهای گازسوز، بحث اعطای کمکهای فنی، اعتباری به صنایع از سوی سازمان بهینهسازی مصرف سوخت مطرح و قرار است طبق بند «ق» قانون بودجه، مبلغی بابت صرفهجویی به تولیدکنندگان پرداخت شود ولی تاکنون هیچ راهکار مشخصی ارائه نشده است.
عضو انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی با اشاره به تأکید مسئولان دولتی بر لزوم ایجاد اقتصاد مقاومتی در کشور، گفت: با توجه به شرایط موجود در اقتصاد کشور و عدم حمایت دولت از تولیدکنندگان، در حال حاضر تولیدکنندگان در حال مقاومت هستند.
ناصری در ادامه با اشاره به نبود نظارت کافی بر کیفیت محصولات صادراتی از ایران، گفت: به دلیل نبود نظارت، بخاری و کولر آبی تولید ایران با کیفیت پایین به بازارهای عراق صادر شد که باعث بدبینی مصرفکنندگان نسبت به تمام تولیدات ایرانی شده است.
وی همچنین از برنامه اصلاح فرمول محاسبه توان الکتریکی در تعیین رده مصرف انرژی بخاریهای گازسوز در کشور خبر داد و گفت: رده انرژی یخچالهای تولید داخل نیز اخیراً اصلاح شده به طوری که به تولیدکنندگان داخلی تخفیف دادهاند و گرید انرژی آنها را با رده انرژی مصرفی کالاهای وارداتی همسانسازی کردهاند.
به گفته ناصری، تاکنون مصرف انرژی یخچالهای تولید داخل در دمای ۲۲ درجه اندازهگیری میشود و این آزمون در مورد کالاهای وارداتی در دمای ۲۵ درجه صورت میگرفته است که در حال حاضر آزمون های داخلی اصلاح شده است.
true
true
https://parsipress.ir/?p=35668
true
true