×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true

عضو هیات عامل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: سالیانه ۳ هزار میلیارد تومان برای اجرای طرح های بهبود ایمنی در راه های کشور درخواست می شود، اما تقریبا با یک ششم آن موافقت می شود که این امر اجرای پروژه های ایمنی را با محدودیت هایی مواجه می کند.

 

به گزارش پایگاه خبری اکوپارس ،«مهران قربانی» روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، افزود: هرگونه سرمایه گذاری در بهبود ایمنی در راه های کشور یک سرمایه گذاری پربازده در اقتصاد ملی است، زیرا کاهش بسیاری از هزینه های اجتماعی و اقتصادی را به دنبال دارد.
عضو هیات عامل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: هر واحد سرمایه گذاری و هزینه کرد برای ارتقای ایمنی در راه های برون شهری، سود ۱۵ برابری در حوزه ایمنی به همراه دارد.
وی یادآور شد: تصادفات رانندگی در محورهای برون شهری هزینه های زیادی را به کشور تحمیل می کند؛ این سوانح علاوه بر افزایش هزینه های درمانی، تبعات اجتماعی زیادی نیز به دنبال دارد.
این مقام مسئول در سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای اظهار داشت: با توجه به وجود بیش از ۲۱۵ هزار کیلومتر راه در کشور، تمام فعالیت های ارتقای ایمنی در راه های برون شهری نیازمند اعتبارات مالی است و تصمیم گیرندگان در اختصاص منابع مالی پایدار به این بخش نقش مهمی ایفا می کنند.
قربانی اظهار داشت: اختصاص ۱۰ درصد عوارض سوخت برای ارتقا ایمنی در راه های کشور می تواند در کاهش سوانح رانندگی در کشور تاثیر گذار باشد و اگر مردم بدانند این منابع پایدار برای ایمنی در راه ها هزینه می شود، از آن حمایت خواهند کرد.
عضو هیات عامل سازمان راهداری و حمل‌و نقل جاده‌ای نصب دوربین های کنترل سرعت، نصب حفاظ های مقاوم در مسیرهای پرتردد و توسعه سامانه های هوشمند در محورهای شریانی را از مهم ترین عوامل ارتقای ایمنی دانست و گفت: نصب جدا کننده های میانی در قالب نیوجرسی در هر کیلومتر ۴۰۰ میلیون تومان هزینه دارد که نشان می دهد هرگونه فعالیت های بهبود ایمنی در راه های کشور نیازمند منابع مالی پایدار است.
به گزارش ایرنا و بنا بر جدیدترین آمار سازمان جهانی بهداشت، سالیانه بیش از ۲۵ میلیون نفر در تصادفات رانندگی در سراسر جهان جان خود را از دست می دهند و تصادفات جاده ای نهمین عامل مرگ و میر در جهان محسوب می شود.
در ایران حوادث رانندگی پس از آلودگی هوا بیشترین قربانیان را می گیرد و تنها در چند روز اول تعطیلات نوروزی امسال، ۱۴۵ نفر در جاده های ایران کشته و ۲۹۵۰ نفر مجروح شدند.
با وجود افزایش ایمنی و روند رو به کاهش آمار تلفات جاده ای در ایران، این تصادفات همچنان مهمترین عامل مرگ و میر در کشور به حساب می آیند و سردار تقی مهری فرمانده پلیس راهور ناجا، مهرماه امسال از کشته شدن روزانه ۴۳ نفر در تصادفات جاده ای در ایران خبر داد.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false