×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true
احتکار دریا

احتکار دریا؛ سیصد و بیست و سومین شماره ماهنامه بندر و دریا (مهرماه ۱۴۰۳) با سه پرونده ویژه چاپ و در دسترس مخاطبان عام و خاص قرار گرفت.

به گزارش پارسی پرس به نقل از بندر و دریا، دانش پورشفیعی سردبیر گروه رسانه‌ای بندر و دریا با بیان این مطلب اظهار داشت: با توجه به تغییرات فناوری در جهان و ورود فناوری‌های نوین به صنعت دریانوردی، صنایع دریایی و حمل‌ونقل دریایی، این دگرگونی‌ها کشورهای صاحب دریا و ناوگان کشتیرانی آنها را تحت تأثیر قرار داده است.

پورشفیعی با بیان اینکه این تغییرات که از سال ۲۰۲۲ آغاز شده، دیری نخواهد پایید که کل صنعت دریایی جهان را درنوردد و در این کارزار، بازیگران جدیدی رخ نمایند و جای بازیگران کهنه‌کار و باسابقه را بگیرند، افزود: بر این اساس در شماره ۳۲۳ ماهنامه به بررسی این رویدادها و تأثیر آن بر صنعت دریانوردی و کشتیرانی ایران پرداخته‌ایم.

سردبیر گروه رسانه‌ای بندر و دریا اضافه کرد: در این شماره از ماهنامه به طور تفصیلی با امیر دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و همچنین سامان رضایی، دبیر انجمن صنفی کارگری دریانوردان تجاری ایران گفت‌وگو کردیم و در آن به آینده حمل‌ونقل دریایی کشور و چالش‌ها و مشکلات دریانوردان باتوجه به ورود فناوری‌های نوین به این صنعت و اقتصاد دریامحور پرداخته‌ایم.

وی ادامه داد: در پرونده ویژه ۲ ماهنامه که به موضوع «آبزیان» اختصاص دارد، وضعیت آبزیان شامل تولید و صادرات انواع آبزی‌ها، حال و آینده شیلات در استان سیستان و بلوچستان و خطر انقراض گونه‌های مختلف ماهی را در چند گفت‌وگو و گزارش مورد بررسی قرار دادیم که در این میان روایت اکبر شریفی‌نیا، صیاد و دریانورد نمونه بندر کُنارَک بسی خواندنی و قابل تأمل است.

دانش پورشفیعی با اشاره به اهمیت موضوع گردشگری به ویژه گردشگری دریایی خاطرنشان کرد: در پرونده دیگری از ماهنامه بندر و دریا که به موضوع گردشگری اختصاص دارد، ظرفیت‌های گردشگری دریایی و هوایی در استان هرمزگان و بنادر و جزایر زیبای این استان و همچنین اقدامات انجام شده در خصوص «گردشگری دسترس‌پذیر» مورد کنکاش قرار گرفته و دیدگاه‌های مختلف مدیران و کارشناسان بخش دولتی و خصوصی به قضاوت خوانندگان نشریه گذاشته شده است.

سردبیر گروه رسانه‌ای بندر و دریا در پایان درباه بخش تجارت این ماهنامه یادآور شد از آنجا که بندر سیریک به‌تازگی نخستین محموله خودروهای ترانزیتی را پذیرش کرده و قرار است هاب واردات، ترانزیت و ترانشیپ کالا به خصوص خودرو در منطقه مکران شود، در این‌باره گفت‌وگویی با مدیر بندر شهید باهنر و شرق استان هرمزگان و همچنین رئیس اداره بندر و دریانوردی سیریک انجام شده و جزییات این موضوع که به شدت مورد استقبال بخش خصوصی قرار گرفته، تشریح شده است.

به گزارش شهر مردم به نقل از بندر و دریا، دانش پورشفیعی سردبیر گروه رسانه‌ای بندر و دریا با بیان این مطلب اظهار داشت: با توجه به تغییرات فناوری در جهان و ورود فناوری‌های نوین به صنعت دریانوردی، صنایع دریایی و حمل‌ونقل دریایی، این دگرگونی‌ها کشورهای صاحب دریا و ناوگان کشتیرانی آنها را تحت تأثیر قرار داده است.

 

true
true
احتکار دریا
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false